Byggtjänster

Palmqvist Bygg är ett entreprenadföretag med snickare som utför byggproduktion inom nyproduktion, reparation, ombyggnad, tillbyggnad och service. Våra privat kunder och företagskunder uppskattar särskilt att vi utför kompletta arbeten inom trä, snickeri, fönsterbyte och inredningar, betong och murning. Våra snickare gör specialanpassade kök och monterar trappor.

Trappor, dörrar och fönster

Vi har ett eget snickeri där vi tillverkar specialbeställningar såsom trappor, dörrar, fönster och inredningar mm. Vi samarbetar med underentreprenörer inom El, VVS, smide, målning och plåtslageri för att kunna erbjuda en helhetslösning till våra kunder i Malmö och Lund.

​Moderna maskiner och tjänster

Palmqvist Bygg är ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning. Företagets verksamhet startades 1949. Nuvarande ägare, Arne Mattsson, övertog verksamheten år 1985 och år 2014 gick Jonas Frej in som delägare i företaget. Arne Mattsson är VD för företaget. Vi har idag 11 anställda.

Boka möte eller hämta in offert​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

Byggnads AB A J Palmqvist

Kopparbergsg. 5

214 44 Malmö

Kontaktuppgifter

E-post: info@palmqvistbygg.se​​

Tel: 040-661 21 60

Arne Mattsson
​- Mobil: 0708-457 701

Jonas Frej
​- Mobil: 0708-416 762