​Ombyggnad och tillbyggnad i Malmö och Lund

Genom åren har vi på Palmqvist Bygg utfört en hel del om- och tillbyggnationer och har därmed gedigen erfarenhet och kompetens inom området. Våra skickliga yrkesarbetare hjälper både privatpersoner och företag i både Malmö och Lund men även i hela sydvästra Skåne.

Ombyggnad i bostad

På Palmqvist Bygg åtar vi oss åtskilliga projekt som innebär ombyggnad. En ombyggnad kan innebära allt från att man i en bostad vill slå ihop två mindre rum till ett större eller tvärtom, att man vill göra om ett större rum till två mindre. Ett annat exempel på en ombyggnad är att flytta köket till en annan del av bostaden. Har du ett behov av en ombyggnation eller renovering är vi på Palmqvist Bygg väldigt säkra på att du skulle känna dig trygg i våra yrkesarbetares händer.

Ombyggnad i kontor och industri

Vi på Palmqvist Bygg utför även ombyggnad i kontor och industri. Om du idag sitter på ett kontor där planlösningen inte är optimal kan vi hjälpa dig med att uppnåönskat resultat. Detsamma gäller om du har en industrilokal som tidigare använts i annat syfte än det du önskar idag.​

​Tillbyggnad med kvalitet i fokus

Förutom ombyggnationer så arbetar vi även med tillbyggnationer. En tillbyggnad kan vara allt från att utöka den faktiska bostadsytan eller lokalytan med ytterligare ett badrum exempelvis, till att skapa ett önskat uterum efter de specifikationer du har. Oavsett om du är privatperson eller ett företag står vi till tjänst.

Boka möte eller hämta in offert​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

Byggnads AB A J Palmqvist

Kopparbergsg. 5

214 44 Malmö

Kontaktuppgifter

E-post: info@palmqvistbygg.se​​

Tel: 040-661 21 60

Arne Mattsson
​- Mobil: 0708-457 701

Jonas Frej
​- Mobil: 0708-416 762