Takarbeten​

​Palmqvist Bygg har även en takavdelning där vi arbetar med nyläggning, takrenovering och reparationer av tätskikt samt tilläggsisolering. Vi arbetar med papp och när det behövs samarbetar vi med plåtslagare och erbjuder därmed en helhetslösning för taket. Vi är en auktoriserad STG-takentreprenör och erbjuder 15 års garanti genom STG Skandinaviska Takgarantier AB.

Takläggare med lång erfarenhet

Vi kan takläggning! Och våra takläggare uppdaterar ständigt vår kunskapsbas internt och på nya uppdrag hos våra kunder. Om ni önskar renovera och reparera taket eller byta ut ert befintliga tak så passa på att ringa till oss, Vi skickar ut våra duktiga takläggare till er, vare sig ni bor i Malmö, Lund eller Vellinge kommun.

​Taktäckning i Malmö, Lund och Vellinge

Vare sig ni önskar ett tak i plåt, taktäckning i papp eller byta takpannor i tegel, är det viktigt att känna sig trygg med den aktör man anlitar. Hos oss arbetar enbart professionella och kunniga medarbetare med utbildning och lång erfarenhet av taktäckning. Tveka inte på att vi är rätt verksamhet för jobbet, läs mer om våra uppdrag under referenser.

Nytt tak?

​Är det dags för att boka in den där takrenoveringen eller ska ert hus ha ett helt nytt tak istället? Vi utför kvalificerade takarbeten i Malmö, Lund och Vellinge. För mer information om hur vi kan hjälpa just er familj eller er verksamhet med ert aktuella projekt, vänligen boka tid för ett möte nedan eller ring till oss.

Boka möte eller hämta in offert​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

Byggnads AB A J Palmqvist

Kopparbergsg. 5

214 44 Malmö

Kontaktuppgifter

E-post: info@palmqvistbygg.se​​

Tel: 040-661 21 60

Arne Mattsson
​- Mobil: 0708-457 701

Jonas Frej
​- Mobil: 0708-416 762